Vad tycker andra?

Lära för livet

För mammor och pappor är det viktigaste att barnen får möjligheten att utvecklas så bra de kan. Möjligheter till läxhjälp och no/ma-stuga för att plugga lite extra är en förutsättning för det, liksom god och näringsriktig lunch. Välutbildade och engagerade lärare på en liten skola där varje elev syns, räknas och får känna sig trygg. Detta är vad som behövs för att ge ditt barn de allra bästa förutsättningarna.

Skicka in din ansökan redan idag. Vi tar bara in 20 elever varje år! Ansök här >>

– Skolan har tid för, och ser, varje individ. Det finns en stor trygghet i personalen som har god uppföljning på elevernas resultat. Temaveckorna är uppskattade inslag och skolans egna restaurang serverar god mat som ger energi för en hel skoldag, säger Sven-Uno Andersson, förälder.

Hans Heikki

– Skolan har utbildning som är inspirerande, inlevelsefull och kreativ. Samtal och inlärning som är målinriktad, samt stödjande till varje enskild elev. Öppen, snabb och lyhörd i att hantera en elev/grupps behov och utveckling. Allt toppas av en egen restaurang med det lilla extra, allt är föredömligt, säger Hans Heikki, förälder.