Ansökning

I detta formulär kan du göra en ansökan till Malmens Friskola. När formuläret är ifyllt kommer vi snarast möjligt att kontakta dig. Ansökan är inte bindande.

Vi behöver följande information för att kunna registrera en ansökan:

  Syskon på friskolan (obligatoriskt)

  Tillåter du att Malmens friskola behandlar dina personuppgifter? (obligatoriskt)

  För oss på Malmens friskola är det otroligt viktigt att bevara din integritet som vår kund, kandidat och besökare på vår hemsida. Det är ett ansvar som vi anser skapar ett jämnsidigt och ärligt förtroende sinsemellan. Därför hoppas vi att vår policy på ett tydligt och transparent sätt förklarar hur vi samlar in, använder, visar, överför och lagrar information så att du känner dig säker på att dina personuppgifter är i säkert förvar hos oss.

  Vår personuppgiftspolicy beskriver vilken information vi behandlar, vilka parter som vi kan komma att dela dina personuppgifter med och dina rättigheter gällande detta arbete. Vi hanterar alla personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL) och EU:s dataskyddsförordning General Data Protection Regulation (GDPR).

  När du trycker ”Skicka” skickas ansökan till vår administratör. När ansökan registreras får du ett mail av vår administratör. Får du EJ ett mail inom en vecka vänligen kontakta administratör

  marlene.rannestam@malmgruppen.com direkt.